Iskanje zdravnikov

0.1 km
Išči

NajZdravnik je portal, ki na pregleden način olajša iskanje slovenskih zasebnih zdravnikov in skrajša čas do prave izbire.

Loading…

Prednosti portala NajZdravnik

VSE NA ENEM MESTU

Na portalu so pregledno zbrane vse informacije o slovenskih zasebnih ordinacijah in ordinacijah s koncesijo. Dodana vrednost je interaktiven zemljevid, kjer med drugim lahko ponudnike zdravstvenih storitev iščete v svoji neposredni bližini.

MNENJA, KI ŠTEJEJO

Kvaliteto opravljenih zdravstvenih storitev lahko na portalu ocenite in komentirate ter s tem pripomorete k lažjim odločitvam ostalih iskalcev storitev zasebnega zdravstva. 

PRIHRANEK ČASA IN DENARJA

S hitrejšo izbiro kvalitetne zdravstvene storitve prihranite svoj dragocen čas in denar, saj imate možnost izbirati preverjene in visoko ocenjene ponudnike zdravstvenih storitev.

Loading…

triglav

Mnenja obiskovalcev

Registrirajte svojo ordinacijo v portal NajZdravnik

Vabljeni, da predstavite svoje zdravstvene storitve na slovenskem portalu NajZdravnik.si. Ker portal dnevno obišče veliko število Slovencev in Slovenk, je to idealna priložnost, da vašo ordinacijo postavite na interaktiven zemljevid Slovenije.

Pridruži se

Podpri slovensko Kickstarter kampanjo!

Odkrij Kiff, leseni inhalator za eterična olja. Namen izdelka je ljudem pomagati pri odvajanju od kajenja in hkrati blažiti simptome, ki so povezani s stresnim načinom življenja, kot sta anksioznost in nespečnost. 

You cannot copy content of this page