V  Dentalnem centru dr. Lah Kravanja skrbimo za celostno zobozdravstveno oskrbo zob v vseh starostnih obdobjih od leta 1996.

Pri nas lahko opravite vse preglede in preiskave potrebne za načrtovanje zdravljenja zob, manjkajoče zobe nadomestimo s sodobnimi zobnimi nadomestki, ortodontsko zdravimo zobne in čeljustne nepravilnosti ter polepšamo nasmeh s pomočjo profesionalne ustne higiene.

 

Storitve dentalnega centra

Ortodontska ordinacija

Uspešno zdravimo vse vrste estetskih in funkcionalnih zobnih in čeljustnih nepravilnosti s snemnimi, fiksnimi in funkcionalnimi ortodontskimi aparati ter opornicami.

Lep nasmeh nas spremlja vse življenje. Za ortodontsko zdravljenje starost ni ovira.

Splošna zobna ordinacija

Smo družinska zobna ordinacija, zato ste dobrodošli vsi: najmlajši, katerim zobje šele izraščajo, srednja generacija, ki zobe ohranjuje in starejši, ki so svoje lastne zobe zaradi različnih razlogov že izgubili in potrebujejo zahtevnejšo oskrbo z novimi. Kot privatna zobna ordinacija se učinkovito trudimo, da čakalne dobe praktično ni in da so lahko vsi družinski člani oskrbljeni v istem terminu, če to želijo.

Ustna higiena

 

Za ohranitev zdravih in lepih zob brez kariesa, zobnih oblog in zabarvanj zob ter oskrbo vnete dlesni in parodontalne bolezni nudimo nadgradnjo obiskov pri zobozdravnici z dodatno profesionalno ustno higieno in preventivo pri ustni higieničarki za odrasle in otroke.

Koncesijska ordinacija

 

V Dentalnem centru dr. Lah Kravanja opravljamo tudi zasebno zobozdravstveno dejavnost s koncesijo. Pravice iz naslova javne zobozdravstene službe lahko koristite iz vašega obveznega in prostovoljnega zdravstvenega zavarovanja.

– Čakalne dobe
– Zobozdravstvene pravice

Pišite nam
Plan My Route

Vaše mnenje

Kvaliteta storitve
Strokovnost
Osebje
Dostopnost
Cena
Objavljanje...
Vaše mnenje je bilo uspešno poslano.
Prosim izpolnite vsa polja.
Captcha preverjanje ni bilo uspešno.