Oglaševanje na portalu Najzdravnik

Kako poteka promocija na portalu Najzdravnik?

Portal Najzdravnik je v osnovi namenjen lažjemu in preglednejšemu iskanju slovenskih zasebnih zdravnikov, zobozdravnikov in zdravnikov s koncesijo. Uporabniki na našem portalu so Slovenci in Slovenke, ki lahko na enostaven način dostopajo do kvalitetnih samoplačniških zdravstvenih storitev v svoji bližini. Portal smo objavili 14.3.2021 in danes ga dnevno obišče že več kot 1500 obiskovalcev iz Slovenije.

Promocija ordinacije oziroma medicinskega centra na začetni strani portala

Na začetni strani portala Najzdravnik vam omogočamo objavo imena, opisa in slike vaše ordinacije oziroma medicinskega centra ter hiperpovezavo na vašo spletno stran. Obiskovalec spletnega portala lahko že ob prvem obisku zasledi promocijsko objavo vaše ordinacije.

V nadaljevanju vam lahko omogočimo še objavo vaše ordinacije na družabnih omrežjih (Facebook, Instagram).

Sodelovanje s sponzorji

Čeprav ekipa portala Najzdravnik sodeluje prostovoljno, so za nadaljnji razvoj in rast portala ključna finančna sredstva. Ta med drugim nujno potrebujemo za stroške gostovanja spletnega portala, promocijo in za storitve zunanjih izvajalcev (tehnična podpora). Veseli bomo kakršnekoli finančne podpore. V zameno vam omogočimo izpostavitev vašega podjetja/organizacije pod rubriko »Sponzorji«.

Promocija izdelkov in storitev s področja zdravja

Prav tako omogočamo promocijo izdelkov in storitev s področja zdravja (zdravstvene storitve, zavarovalniške storitve, medicinski pripomočki, medicinska tehnologija, medicinska oprema, sanitetni material, zdravstvena nega, prevozi itd.). Promocijsko pasico ("banner") s hiperpovezavo na vašo spletno stran lahko objavimo na začetni strani portala, med iskalnimi zadetki ali pod stranjo vsake ordinacije na našem portalu.

Za več informacij nam pišite na info@najzdravnik.si

Težave z zdravjem?

Obiščite spletno trgovino s klinično testiranimi medicinskimi pripomočki Najzdravnik.com

Za miren spanec brez smrčanja.

Nosni dilatator AirMax je klinično testiran medicinski pripomoček, ki izboljša pretok zraka skozi nosno votlino in dokazano odpravi smrčanje.

Vsebina na portalu je avtorsko zaščitena.