O NAS

Dentalni center Vrbani je hrvaška zobozdravstvena klinika, ki je plod dolgoletnega dela in izkušenj zobozdravnika dr. Danijela Grubišića. Ustanovljena je bila leta 2019. V dentalnem centru Vrbani se poleg stomatologije ukvarjajo s protetiko in implantologijo in izvajajo ne-invazivne estetske posege z uporabo botoksa in hialuronskih dermalnih polnil.

V Dentalnem centru Vrbani skrbimo za vrhunsko kvaliteto zobozdravstvenih storitev.. Da bi ohranili visoko raven naših storitev, smo izbrali Straumann implantate, enega vodilnih proizvajalcev zobnih vsadkov na svetu. Straumann implantati imajo doživljenjsko garancijo. Pacient prejme knjižico implantacijsko knjižico, ki vsebuje vse potrebne podatke o vsadku (šifra, dimenzija, velikost).

Svojim pacientom nudimo najboljše zobozdravstvene rešitve, individualen pristop, stalno podporo zdravnikov, visokokakovostne materiale, izobraževanje o ustni higieni in garancijo za vse implantološke in protetične storitve.

Poleg lastnega 3D (CBCT) digitalnega ortopana in 3 sodobno opremljenih ordinacij imamo tudi ordinacijo specialistične kirurgije, kjer izvajamo implantatske in kirurške posege, pacientom pa je zagotovljena kakovostna predoperativna in pooperativna oskrba po najvišjih svetovnih standardih.

STORITVE

  • stomatologija
  • protetika
  • implantologija
  • ne-invazivni estetski posegi z uporabo botoksa in hialuronskih dermalnih polnil
  • kirurški posegi na zobeh

NAROČANJE IN ČAKALNE DOBE

Po dogovoru preko e-maila ali telefona. Brez čakalnih dob.

Odpiralni čas

Ponedeljek

12:00 - 20:00

Torek

9:00 - 17:00

Sreda

12:00 - 20:00

Četrtek

10:00 - 18:00

Petek

9:00 - 17:00

Sobota

/

Nedelja

/

Naslov

Vaš naslov:

Palinovečka 19, G-H, 10000 Zagreb

GPS:

45.789578589221, 15.915676339926

Pišite nam
Plan My Route

Vaše mnenje

Kvaliteta storitve
Strokovnost
Osebje
Dostopnost
Cena
Objavljanje...
Vaše mnenje je bilo uspešno poslano.
Prosim izpolnite vsa polja.
Captcha preverjanje ni bilo uspešno.