O NAS

Dermatologija Demšar je samoplačniška dermatološka in flebološka ambulanta, ki se nahaja v centru Nove Gorice. Delo v ambulanti opravlja dermatologinja Jasmina Demšar, dr. med. ter mednarodno priznan dermatolog in flebolog prof. dr. Miloš Pavlović, dr. med. V ponos sta nam visoka strokovnost ter prijazen in skrben odnos do bolnika. V ambulanti obravnavamo bolezni kože, las in nohtov, zdravimo krčne žile z najnovejšimi endovenskimi postopki ter izvajamo številne laserske in estetske posege.
Dermatološka ambulanta je visoko specializirana za zgodnje odkrvanje raka kože. Opravljamo preventivne preglede kože celega telesa z digitalno poslikavo znamenj, s pomočjo katere zaznamo že minimalne spremembe v znamenjih in jih tako pravočasno zdravimo.
Flebološko ambulanto vodi prof. dr. Miloš Pavlović, avtor evropskih in svetovnih smernic zdravljenja krčnih žil. V ambulanti opravljamo ultrazvočne preglede venskega sistema spodnjih okončin ter zdravljenje krčnih žil s pomočjo indirektne radiofrekvence, ki se je izkazala kot bolj učinkovita metoda v primerjavi s tradicionalnim kirurškim posegom. Tudi v primerjavi z laserskim posegom na krčnih žilah (t.i. EVLA) se je indirektna radiofrekvenca izkazala kot superiorna metoda, saj povzroča manj bolečin in opeklin in je zato za bolnike bolj sprejemljiva. Krčne žile niso zgolj estetska bolezen. Čeprav večini bolnikov ne povzročajo nobenih težav lahko vodijo do vnetja kože, golenje razjede in povečajo verjetnost nastanka venske tromboze, ki lahko vodi v smrtno nevarno pljučno embolijo. Zato je pomembno zgodnje odkrivanje in zdravljenje venskega popuščanja tudi pri bolnikih brez simptomov.
Naša laserska ambulanta je opremljena s sodobnimi aparati s katerimi varno in učinkovito odpravljamo estetske kot tudi zdravstvene težave na koži. Odstranjujemo neželene dlačice, žilice, pigmentne spremembe in nenevarne izrastke na koži. Z laserjem zdravimo tudi glivične nohte ter izboljšamo stanje aken in rosaceje.
Ambulanta ponuja tudi vrsto estetskih posegov s katerimi dosežemo svež in mladosten videz kože. Nudimo medicinske nege obraza, pomlajevanje z radiofrekvenco, mikrodermoabrazijo, kemičnimi pilingi, elektroporezo, mezoterapijo, botoxom in polnili s hialuronsko kislino.

STORITVE

Dermatološki pregled kože, nohtov , lasišča, zdravljenje aken, luskavice, bradavic, alergijskih bolezni kože, atopijskega dermatitisa, preventivni pregledi kože celega telesa, zdravljenje raka kože, poslikava kože celega telesa – digitalno slednje znamenj, UZ pregled krčnih žil, zdravljenje krčnih žil, zdravljenjenplešavosti, lasersko odstranjevanje dlak, aplikacija botoksa, kemični pilingi, mikrodermoabrazija, učvrševanje kože z radiofrekvenco, fotopomlajevanje kože, mezoterapija, PRP terapija, aplikacija polnil – hialuronske kisline za povečanje ustnic, pomlajevanje kože obraza

NAROČANJE IN ČAKALNE DOBE

Naročila sprejemamo preko tel. 040 337 621 ali maila demsar.dermatologija@gmail.com, čakalna doba je nekaj dni

Odpiralni čas

Ponedeljek

9:00 -17:00

Torek

9:00 -17:00

Sreda

9:00 -17:00

Četrtek

9:00 -17:00

Petek

9:00 -17:00

Sobota

po dogovoru

Nedelja

-

Naslov

Vaš naslov:

Bevkov trg 6 prvo nadstropje, 5000 Nova Gorica

GPS:

45.9576568, 13.6464132

Pišite nam
Plan My Route

Vaše mnenje

Kvaliteta storitve
Strokovnost
Osebje
Dostopnost
Cena
Objavljanje...
Vaše mnenje je bilo uspešno poslano.
Prosim izpolnite vsa polja.
Captcha preverjanje ni bilo uspešno.