O NAS

V diagnostičnem centru SA-ŠA izvajamo vse storitve s področja medicine dela, prometa in športa. Želimo se vam predstaviti kot konkurenčen izvajalec te dejavnosti pod vodstvom mag.Brede Bizjak, dr.med., specialistke medicine dela, prometa in športa, z več kot 20 letnimi izkušnjami na področju preventivne medicine.

STORITVE

1. Preventivne zdravstvene preglede:

 

 1. Izdelava strokovnih podlag za izjavo o varnosti (zdravstvena analiza oz. ocena tveganja na posameznih dejanskih delovnih mestih in oblikovanje tipičnih delovnih mest, v katerih so združena dejanska delovna mesta s primerljivo oceno tveganja).
 2. Revizija dosedanjih zdravstvenih ocen za izjavo o varnosti z oceno tveganja.
 3. Oblikovanje obsega in vsebine zdravstvenih pregledov za posamezno tipično delovno mesto.
 4. Opravljanje preventivnih zdravstvenih pregledov delavcev.
 5. Telefonski ali elektronski kontakt delodajalca z izvajalcem medicine dela glede novonastale problematike v zvezi z izvajanjem storitev medicine dela.
 6. Obisk izvajalca medicine dela pri delodajalcu v zvezi z razreševanjem problematike delovnih mest ali postopkov v zvezi s premestitvijo delavca vključno z ogledom delovnega mesta.
 7. Seznanjanje delavcev s tveganji povezanimi z njihovim delovnim mestom in delovnim okoljem (predavanje o pravilnem ročnem premeščanju bremen, predavanje o pravilni ergonomski ureditvi delovnega mesta za slikovnim zaslonom; obe predavanji s praktičnim prikazom glede na ciljno populacijo delavcev).
 8. Predavanje o prvi pomoči vključno s pisnim gradivom in izdajo potrdil o opravljeni udeležbi.
 9. Predstavitev možnosti delodajalca v postopkih pred in po predstavitvi delavca na invalidski komisiji.
 10. Aktivno sodelovanje v primeru možnosti poklicne rehabilitacije delavcev in izbiri ustreznega delovnega mesta pred oceno na invalidski komisiji ter premestitvi na drugo delovno mesto po oceni na invalidski komisiji, s proučitvijo možnosti sofinanciranja ZPIZ glede usposabljanja in prilagoditve delovnega mesta (povezava z izvedenskimi organi ZZZS in ZPIZ).
 11. Sodelovanje izvajalca medicine dela z izbranim zdravnikom delavca na pobudo delodajalca (oblikovanje podatkov o zdravstveni zmožnosti delavca po predhodni pisni privolitvi delavca).
 12. Izpolnjevanje obrazcev DD-1 za invalidske postopke.
 13. Sodelovanje pri načrtovanju in izvajanju promocije zdravja na delovnem mestu oz. načrtovanje in promocija zdravja pri delu.
 14. Redna komunikacija s strokovnim delavcem za varnost pri delu.

2. Ostale storitve izvajalca medicine dela na podlagi določil Zakona o varnosti in zdravju pri delu (Ur. list RS št. 43/11).

NAROČANJE IN ČAKALNE DOBE

 

Naročite se lahko na telefonsko številko 041 762 063, 041 604 584 ali na e-mail narocila@dc-sasa.si. Nimamo čakalnih vrst.

 

Odpiralni čas

Ponedeljek

12:00-20:00

Torek

8:00-14:00

Sreda

8:00-14:00

Četrtek

8:00-14:00

Petek

8:00-14:00

Sobota

-

Nedelja

-

Naslov

Vaš naslov:

Ljubljanska cesta 20, 3000 Celje

GPS:

46.2329401, 15.2585842

Email naslov:
Spletna stran:
Pišite nam
Plan My Route

Vaše mnenje

Vaša ocena

Kvaliteta storitve
Strokovnost
Osebje
Dostopnost
Cena
Objavljanje...
Vaše mnenje je bilo uspešno poslano.
Prosim izpolnite vsa polja.
Captcha preverjanje ni bilo uspešno.
Milena Cekuta December 23, 2021 11:07 am
Kvaliteta storitve
Strokovnost
Osebje
Dostopnost
Cena

Pregled za podaljšabje vozniškega dovoljenja