O NAS

Opravljamo vse ginekološke – porodniške – ambulantne storitve, vključno z ultrazvokom. Sprejemamo tudi pacientke na koncesijo.

STORITVE

Preventivni ginekološki pregledi

Preventivne ginekološke preglede z odvzemom brisa materničnega vratu opravljamo po državnem programu ZORA pri ženskah od 20. do 65. leta starosti na tri leta, in sicer po dveh normalnih brisih v razmaku enega leta. V primeru patoloških izvidov odvzamemo tudi bris na HPV in opravimo kolposkopijo.

Kurativni ginekološki pregled opravimo v primeru, ko nas pacientka obišče zaradi ginekoloških težav, obenem po potrebi naredimo tudi ultrazvočni pregled s sodobnim ultrazvočnim aparatom.

Ultrazvočni pregledi

Ultrazvočne preglede opravljam z lastnim sodobnim ultrazvočnim aparatom. Ginekološki UZ pregled se izvaja predvsem z vaginalno sondo, preglede ploda pa s trebušno sondo, ki omogoča tudi 3D-4D prikaz ploda.

Nosečniški pregledi

V normalni nosečnosti je priporočljivih 10 preventivnih pregledov (1x mesečno ter v zadnjem mesecu 1x tedensko) in 2 ultrazvočna pregleda, ki jih krije obvezno zdravstveno zavarovanje.

Od 11. do 14. tedna nosečnosti opravljamo meritev NUHALNE SVETLINE z izračunom tveganja za Downov sindrom, za kar imamo licenco Fetal Medicine Foundation.

V primeru zapletov v nosečnosti opravimo dodatne nosečniške in ultrazvočne preglede. Poskrbimo tudi za vse potrebne laboratorijske preiskave.

NAROČANJE IN ČAKALNE DOBE

Na spletni strani: https://ginekolog-tatalovic.si/

Odpiralni čas

Ponedeljek

13.00 – 18.00

Torek

8.00 -13.00

Sreda

8.00 -13.00

Četrtek

13.00 – 18.00

Petek

8.00 -13.00

Sobota

-

Nedelja

-

Naslov

Vaš naslov:

Tbilisijska 59 1000 Ljubljana

GPS:

46.0376432, 14.4787611

Telefon:
Email naslov:
Pišite nam
Plan My Route

Vaše mnenje

Kvaliteta storitve
Strokovnost
Osebje
Dostopnost
Cena
Objavljanje...
Vaše mnenje je bilo uspešno poslano.
Prosim izpolnite vsa polja.
Captcha preverjanje ni bilo uspešno.