O NAS

Smo zasebna ginekološka ambulanta s koncesijo za opravljanje zdravstvenih storitev v javni zdravstveni mreži. Opravljamo ginekološko in porodniško dejavnost ter preglede dojk. Nahajamo se v zdraviliškem kompleksu Term Ptuj.

V ginekološki ambulanti opravljamo vse vrste pregledov pri ginekoloških pacientkah in nosečnicah. Delo opravljamo strokovno. Imamo veliko izkušenj pri odkrivanju, spremljanju in zdravljenju ginekoloških bolezni, bolezenskih stanj v nosečnosti in bolezni dojk. Naše znanje temelji na dolgoletnih izkušnjah pri delu v ginekološki ambulanti in na Ginekološko – porodnem oddelku Splošne bolnišnice Ptuj.

Zavedamo se, da je osnova za uspešno zdravljenje dobra komunikacija med zdravnikom in pacientko. Naša ambulanta je opremljena s sodobnimi diagnostičnimi aparati, ki poleg našega znanja in izkušenj zagotavljajo strokovno in učinkovito obravnavo ter uspešno zdravljenje.

Smo nosilci mednarodne licence Fetal Medicine Foundation iz Londona za izvajanje meritve nuhalne svetline in določanje kromosomskih nepravilnosti pri plodu. V naši ambulanti smo med prvimi v Sloveniji pristopili k izvajanju te preiskave, ki jo opravljamo od leta 2005 dalje. V tem času smo preiskavo opravili več tisoč nosečnicam. Imamo veliko izkušenj in nas zelo veseli, da nam zaupa tako veliko število zadovoljnih pacientk.

STORITVE

GINEKOLOGIJA:
Ginekološki pregled, 2D in 3D ultrazvočna preiskava, PAP bris, biopsija materničnega vratu, kriokavterizacija, odstranitev polipa, bakteriološki bris nožnice, vstavitev in odstranitev materničnega vložka, obravnava neplodnosti, svetovanje glede kontracepcije in hormonskega nadomestnega zdravljenja v menopavzi, meritev kostne gostote, drugo mnenje.

PORODNIŠTVO:
Vodenje nosečnosti, nuhalna svetlina z zgodnjo morfologijo ploda, dvojni in četverni hormonski test, NIFTY test, zgodnja morfologija ploda, morfologija ploda, ultrazvočni pregled za oceno rasti, teže in lege ploda, Dopplerska ultrazvočna preiskava pretokov skozi popkovnične žile za oceno stanja ploda, 3D/4D ultrazvočni pregled ploda, ultrazvočna meritev dolžine materničnega vratu, bris nožnice na streptokok skupine B, kardiotokografija.

AMBULANTA ZA BOLEZNI DOJK:
Klinični in ultrazvočni pregled dojk, tankoigelna biopsija (punkcija) dojke za citološko preiskavo, genetski test za odkrivanje tveganja za razvoj dednega raka dojk in raka jajčnikov – SENTIS test.

NAROČANJE IN ČAKALNE DOBE

Naročanje poteka vsak dan med 12. in 14. uro na telefonski številki 02 788 52 00, po elektronski pošti na narocanje@ambulanta-rosic.si ali po pošti. Pri naročanju preko elektronske pošte navedite vašo kontaktno telefonsko številko, da se uskladimo za termin pregleda, ki je vezan na menstrualni ciklus. Čakalna doba za ginekološki pregled in pregled v ambulanti za bolezni dojk znaša do 30 dni. Za pregled v samoplačniški ambulanti čakalne dobe ni.

Odpiralni čas

Ponedeljek

12:00 - 20:00

Torek

07:00 - 15:00

Sreda

07:00 - 15:00

Četrtek

12:00 - 20:00

Petek

07:00 - 14:00

Sobota

zaprto

Nedelja

zaprto

Naslov

Vaš naslov:

Pot v toplice 9 2251 Ptuj

GPS:

46.42003177822459, 15.856264347705803

Telefon:
Email naslov:
Plan My Route

Vaše mnenje

Kvaliteta storitve
Strokovnost
Osebje
Dostopnost
Cena
Objavljanje...
Vaše mnenje je bilo uspešno poslano.
Prosim izpolnite vsa polja.
Captcha preverjanje ni bilo uspešno.