O NAS

Sem Ivan Žebeljan in sem SPECIALIST GINEKOLOGIJE IN PORODNIŠTVA.

PRI VODENJU NAJBOLJ TVEGANIH NOSEČNOSTI IMAM VEČLETNE IZKUŠNJE, ZATO SEM VAM NA VOLJO ZA STROKOVNO OCENO VAŠIH NOSEČNIŠKIH TEŽAV, DVOMOV IN ZA OCENO USTREZNOSTI NAPREDOVANJA VAŠE NOSEČNOSTI.

V mladosti sem sanjal, da bom poklicni igralec košarke, vendar pa je odraščanje ob očetu zdravniku in mami socialni delavki pomembno vplivalo na mojo željo, da bi v poklicnem življenju počel nekaj, kar lahko neposredno pomaga soljudem. Zato sem se po zaključeni gimnaziji, ki sem jo obiskoval v Mariboru in v ZDA, vpisal na Medicinsko Fakulteto Univerze v Ljubljani. Košarke sicer nisem čisto opustil, saj sem jo ob študiju še štiri leta aktivno igral v prvi slovenski ligi, a je v tem času v meni dokončno dozorela odločitev, da je medicina tisto, čemur se želim poglobljeno posvetiti. Na Medicinski Fakulteti sem leta 2000 diplomiral in pridobil naziv DOKTOR MEDICINE.

Leta 2002 sem pričel s specializacijo iz ginekologije in porodništva, leta 2007 pa sem s pohvalo opravil specialistični izpit in tako postal SPECIALIST GINEKOLOGIJE IN PORODNIŠTVA.

Leta 2009 sem pridobil licenco The Fetal Medicine Foundation za opravljanje meritev nuhalne svetline z licenco za ugotavljanje prisotnosti nosne kosti in merjenja pretokov v maternični arteriji.

Sem tudi predavatelj na izobraževalnih tečajih iz ultrazvočne diagnostike za specialiste ter specializante ginekologije in porodništva. Aktivno sodelujem na svetovnih, evropskih in slovenskih porodniških kongresih in simpozijih. Strokovne članke objavljam v domačih in tujih revijah.

V najnovejšem univerzitetnem učbeniku GINEKOLOGIJA IN PERINATOLOGIJA sem avtor poglavja o nepravilnih legah ploda in posebnostih pri vodenju poroda v teh primerih.

Od ustanovitve Medicinske Fakultete Univerze v Mariboru sodelujem pri izobraževanju bodočih zdravnikov kot predavatelj pri predmetih Ginekologija in porodništvo ter Tropska medicina.

STORITVE

 

NAROČANJE IN ČAKALNE DOBE

Na povezavi: https://www.ivanzebeljan.si/naroci-se-na-pregled/

Naslov

Vaš naslov:

Cankarjeva ulica 6d, 2000 Maribor

GPS:

46.5611779, 15.6541829

Telefon:
Pišite nam
Plan My Route

Vaše mnenje

Kvaliteta storitve
Strokovnost
Osebje
Dostopnost
Cena
Objavljanje...
Vaše mnenje je bilo uspešno poslano.
Prosim izpolnite vsa polja.
Captcha preverjanje ni bilo uspešno.