O NAS

Klinika Janežič je majhna butična klinika. Izvajam posege plastične kirurgije, estetske kirurgije, kirurgije roke in estetske medicine.
Do vseh pacientov imamo individualen pristop, vse paciente vodim jaz osebno, tako pred operacijo kot po operaciji do zaključka zdravljenja. Glede terminov se prilagajamo vašim željam. Opravljam vse posege estetske kirurgije. Najbolj pogosti posegi so povečanje dojk, operacija nosu- rinoplastika, operacija štrlečih uhljev, korekcija povečanih prsi pri moških, face lift, ki ga opravljam največkrat v lokalni anesteziji, operacijo vek-blefaroplastika, liposukcija. Specializirani smo za zdravljenje prekomernega znojenja, presajanje las in estetsko kirurgijo spolovil: labioplastiko opravljam z minimalnim rezom in najmanjšo možno brazgotino. Obrezovanje izvajam po želji pacienta glede njegovih estetskih zahtev.
Injiciranje lastne maščobe(lipofilling) opravljam že od leta 1995 in je postala že zelo zanesljiva metoda za pomladitev kože in obraza. Z lipofillingom je možno tudi manjše povečanje dojk in korekcija drugih nepravilnosti v mehkih tkivih.

Zelo pogoste so operacije odstranitve kožnih izrastkov. Zdravim veliko pacientov s kožnim rakom in rekonstrukcijo na obrazu.

Kirurgija roke je v Sloveniji večinoma v domeni plastičnih kirurgov zaradi posebne operativne tehnike plastične kirurgije in mikrokirurgije, ki je potrebna pri teh operacijah. Zelo pogoste so operacije sindroma karpalnega kanala, ki jih izvedem ambulantno v lokalni anesteziji skozi minimalen rez. Tudi operacije trigger finger ali zaskočen prst in operacija Dupuytrenove kontrakture izvajam zelo pogosto.

Estetska medicina je pomemben del plastične estetske kirurgije. Veliko je povpraševanje po izboljšanju videza in pomladitvi obraza z botulinom in pa hialuronsko kislino, ker se veliko ljudi želi izogniti operativnemu posegu na račun manjšega efekta po posegu.

STORITVE

Obraz

 

Telo

 

Dojke

 

Nekirurški posegi

 

Glava in vrat

 

Spolovila

 

Drugi posegi

NAROČANJE IN ČAKALNE DOBE

Možno naročanje preko telefonske številke 041 397 027 ali preko emaila tajnistvo@klinika-janezic.si.
Čakalnih dob ni.

Odpiralni čas

Ponedeljek

11.30 - 18.00

Torek

8.00 - 13.00

Sreda

8.00 - 13.00

Četrtek

8.00 - 13.00

Petek

8.00 - 13.00

Sobota

-

Nedelja

-

Naslov

Vaš naslov:

Gasparijeva ulica 12, 1000 Ljubljana

Telefon:
Pišite nam
Plan My Route

Vaše mnenje

Kvaliteta storitve
Strokovnost
Osebje
Dostopnost
Cena
Objavljanje...
Vaše mnenje je bilo uspešno poslano.
Prosim izpolnite vsa polja.
Captcha preverjanje ni bilo uspešno.