O NAS

Helena HOŠPEL – sem psihoterapevtka, teoretično znanje sem pridobivala na Univerzi Sigmunda Freuda na Dunaju, uporabno znanje psihoterapije pa mnogo let dr. Zoranu Milivojeviću. Pridobila sem mednarodni certifikat Emocionalne inteligence in sem certificirana Glasnica razvoja starejših zaposlenih. Sem predavateljica v mnogih podjetjih (teme duševno zdravje na delovnem mestu) po Sloveniji, kakor tudi Društvu kadrovskih delavcev, Obrtni zbornici in Štajersko gospodarski zbornici. V podjetniških – HR management področjih sem že več kot 20-let, veliko let tudi kot vodja timov in (evropskih) projektov. V zadnjih letih sem zelo aktivna predavateljica v projektih ASI – z leti še vedno zavzeti.

Pri svojem delu uporabljam pozitiven pristop in sem predana dobrim in iskrenim odnosom med terapevtom in klientom. Imam že več kot 13 let delovnih izkušenj iz različnih področij dela, kakor z odraslimi tako tudi z mladino in otroki. Sem članica Slovenskega združenja za transakcijsko analizo, psihoterapijo izvajam pod supervizijo.

Kje vam lahko najbolje pomagam? Pri urejanju vaših odnosov, začenši s primarno družino, delovnim okoljem, partnerskim odnosom, odnosi z otroki in odnosom s prijatelji. Z odnosi kreiramo svet in določamo svojo kvaliteto življenja, zato je pomembno, da smo tisti, ki znamo gojiti in ohranjati zdrave odnose.

Sicer pa sem že izredno izkušena pri naslednjih temah: prevare, samopodoba, kako postaviti meje, kako se spoprijeti z anksioznostjo, depresija, motnje spanja, motnje hranjenja, žalovanje, motivacija za doseganje ciljev, spreminjanje miselnosti na pozitivno,…

STORITVE

  • Ponujam individualne, partnerske in skupinske psihoterapije, ki potekajo v živo ali on-line.
  • Manjše skupinske terapije izvajam v svojih prostorih, večje pa v prostorih za katerega se dogovorimo.
  • Redno tudi izvajam delavnice in predavanja na temo duševnega zdravja – izvajam tudi (individualne ali skupinske) psihoterapije v podjetjih.

NAROČANJE IN ČAKALNE DOBE

Čakalne dobe, maksimalno 14 dni. Vse storitve so samoplačniške.

Odpiralni čas

Ponedeljek

Po dogovoru

Torek

Po dogovoru

Sreda

Po dogovoru

Četrtek

Po dogovoru

Petek

Po dogovoru

Sobota

Po dogovoru

Nedelja

Po dogovoru

Naslov

Vaš naslov:

Gregorčičeva ulica 19, 2000 Maribor

GPS:

46.5609783, 15.6454856

Telefon:
Email naslov:
Pišite nam
Plan My Route

Vaše mnenje

Kvaliteta storitve
Strokovnost
Osebje
Dostopnost
Cena
Objavljanje...
Vaše mnenje je bilo uspešno poslano.
Prosim izpolnite vsa polja.
Captcha preverjanje ni bilo uspešno.