O NAS

Vodja ambulante, kjer se pretežno ukvarjamo z estetskim zobozdravstvom, je dr. Barbara Verderber, ki ima bogate izkušnje z zobozdravstvenimi storitvami.

V ordinaciji uporabljamo zelo oseben pristop, ker se želimo vsaki stranki resnično posvetiti. Individualen pristop nadgradimo z najnovejšo tehnologijo, kar za vas pomeni nadpovprečno storitev ob sprejemljivi ceni!

STORITVE

Brezbolečinsko, učinkovito in nežno!

V naši ambulanti uporabljamo diodni laser z valovno dolžino 810 nm (nanometer). Prednost laserja je širok spekter uporabe in minimalno invazivni posegi.

Pregled za karies, zobni kamen, zobne obloge in druge težave

Ko pacient prvič pride v zobno ambulanto je pomembno, da se mu natančno posvetimo  in naredimo natančen pregled zobovja ter vseh obzobnih tkiv, za glavne težave kot sta karies in zobni kamen ter druge bolezni.

Estetsko zobozdravstvo: restavracije, inlayi, onlayi, zobne luske

Pri estetskih posegih je zelo pomembno, da harmonično združimo estetiko in funkcionalnost. Le tako smo profesionalno opravili svoje delo in  stranki pričarali skladen nasmeh.

Implantati – zobni vsadki

Implantati ali zobni vsadki so v sodobnem zobozdravstvu zelo uspešen medicinski poseg, s katerim vam lahko nadomestimo enega ali več zob.

Zobni mostiček

Če vam v zobnem loku manjka eden ali več zob, lahko vrzel, ki je nastala, premostimo s zobnim oziroma protetičnim mostičkom.

Zobna proteza in kombinirana zobna protetika

Zobno protezo vam oblikujemo tako, da vam bo nadomestila manjkajoče zobe in manjkajočo dlesen. Imeli boste naravni videz z protezo, ki je enostavno snemljiva in enostavna za čiščenje.

Zobne prevleke

V kolikor vaše  zobe prizadene zobna gniloba ali karies, je potrebno vse kariozne mase odstraniti in nastali defekt nadomestiti z ustreznim umetnim materialom, ki je odvisen od vaših želja in potreb.

Plombiranje zob v estetskem zobozdravstvu

Že dolgo so minili časi, ko smo manjkajoče zobno tkivo nadomeščali z amalgamskimi zalivkami. Take restavracije so v nasprotju z vidiki estetskega zobozdravstva in po nekaterih raziskavah škodljive zdravju.

Zalivanje zob ob nastanku kariesa

Najbolj grozeča nevarnost otroškim zobem je  zobna gniloba ali karies. Najbolj učinkovito ga poleg preventive preprečujemo z zalivanjem fisur.

Zdravljenje vnetja dlesni

Kadar imate krvaveče dlesni, morate to vzeti resno, obiskati izbranega zobozdravnika in ugotoviti vzrok. Imejte v mislih, da krvaveče dlesni pogosto prva stopnica do težjih oblik parodontalnih bolezni.

Endodontija – zdravljenje koreninskih kanalov

Sodobni pristopi v stomatologiji omogočajo, da pacienti ohranjate svoje zobe v visoko starost. Pomemben je natančen potek zdravljenja.

NAROČANJE IN ČAKALNE DOBE

http://estetsko-zobozdravstvo-murident.si/

Odpiralni čas

Ponedeljek

14.00 - 19.00

Torek

8.00 - 14.00

Sreda

8.00 - 14.00

Četrtek

14.00 - 19.00

Petek

8.00 - 12.00

Sobota

-

Nedelja

-

Naslov

Vaš naslov:

Malgajeva ulica 7, 1000 Ljubljana

GPS:

46.0610999, 14.4979823

Email naslov:
Pišite nam
Plan My Route

Vaše mnenje

Kvaliteta storitve
Strokovnost
Osebje
Dostopnost
Cena
Objavljanje...
Vaše mnenje je bilo uspešno poslano.
Prosim izpolnite vsa polja.
Captcha preverjanje ni bilo uspešno.