O NAS

Optika Šuc ima skoraj 30 letno zgodovino delovanja z bogatimi strokovnimi izkušnjami. Ker se zavedamo, da je kupec vedno na prvem mestu, se v Optiki Šuc vedno trudimo ponuditi celovite ter kakovostne storitve in izdelke.

Naši specialisti oftamologi vam s sodobnimi elektronskimi napravami zagotavljajo strokovnost na najvišjem nivoju, prodajni program Optike Šuc pa vam nudi pester izbor optičnih pripomočkov proizvajalcev svetovno znanih blagovnih znamk. Vse od kvalitetnih korekcijskih očal, sončnih očal, kontaktnih in kozmetičnih leč do tekočin in drugega pribora za vzdrževanje in čiščenje kontaktnih leč.

Dodatno ponudbo storitev v Optiki Šuc dopolnjujemo še z izdelavo in popravilom očal ter očesno ordinacijo z rednimi zdravniškimi pregledi

STORITVE

Nudimo redne oftalmološke preglede brez napotnic samo z zdravstveno kartico preko koncesije, kar pomeni, da se uveljavlja naročilnica za očala.

  • Strokovno svetovanje
  • Kvalitetna korekcijska stekla priznanega proizvajalca Essilor
  • Veliki izbor modnih in priznanih blagovnih znamk korekcijskih ter sončnih očal
  • Vsa možna popravila korekcijskih ter sončnih okvirjev
  • Kontaktne leče različnih proizvajalcev ter tekočine za shranjevanje kontaktnih leč

NAROČANJE IN ČAKALNE DOBE

Možnost naročila vsak delovni dan od 08:00 ure do 18:00 ure na telefon 02 250 12 27 / 02 250 12 26 ali https://www.optika-suc.si/prijavi-se-na-pregled.html

Naslov

Vaš naslov:

Partizanska cesta 32, 2000 Maribor

GPS:

46.5604472, 15.6548054

Email naslov:
Pišite nam
Plan My Route

Vaše mnenje

Kvaliteta storitve
Strokovnost
Osebje
Dostopnost
Cena
Objavljanje...
Vaše mnenje je bilo uspešno poslano.
Prosim izpolnite vsa polja.
Captcha preverjanje ni bilo uspešno.