O NAS

Orto MG je sodoben samoplačniški ortodontski center v Postojni, v katerem pacientom na enem mestu ponujamo najsodobnejše tehnike in terapije za doseganje optimalne postavitve zob. Pod vodstvom vrhunskega ortodonta Gregorja Možeta našim pacientom ponujamo celostni pristop k ortodontskemu zdravljenju, nasvete in terapije, s katerimi dosegamo dobre rezultate in prijetno izkušnjo. Z bogatim specialističnim znanjem, poglobljenim razumevanjem in vključevanjem najsodobnejših tehnologij našim pacientom zagotavljamo najboljšo storitev na enem mestu. Posebno pozornost namenjamo mladostnikom, pri katerih lahko v najkrajšem času zagotovimo najbolj optimalne rezultate ortodontskega zdravljenja. S pozornim spremljanjem razvoja pri vašem otroku pravočasno zaznamo in ponudimo rešitve za nesorazmerja v rasti čeljusti, pri izraščanju zob ali poravnamo zobe v lepši in samozavetnejši nasmeh vašega otroka.Radi bi povdarili, da za ortodontsko zdravljenje skoraj nikoli ni prepozno. S celovitim in pravočasnim ortodontskim zdravljenjem učinkovito vplivamo na kakovost vašega življenja ne glede na vaše starostno obdobje. V nekaj korakih zagotovimo lepši nasmeh, opazno izboljšanje pri težavah z nepravilnim ugrizom, odpravi funkcionalnih težav in pri pripravi za namestitev implatantov.

STORITVE

V Orto MG ponujamo najsodobnejše tehnike ortodontskega zdravljenja, tako za otroke, kot odrasle paciente. Pri nas lahko izbirate med skoraj nevidnimi, ortodontskimi aparati kot so keramični beli nosilci, snemljive prozorne folije(Invisalign) in nesnemni (lingvalni) zobni aparat, ki je nameščen na zadnjo stran zob.Nudimo tudi rendgensko slikanje zob, ortopan 2D (panoramsko slikanje) in telerendgen 3D(cephalogram).Nudimo storitve zobne higiene.

NAROČANJE IN ČAKALNE DOBE

Telefon: 059 901234, 041 637 133

Na prvi pregled se pacienti prijavijo preko zgoraj navedenih tel. številk ali pa preko spletnega obrazca na naši spletni strani https://ortomg.si/rezervacija/Prav tako nudimo možnost brezplačnega virtualnega posveta. Za prijavo kliknite na povezavo:

https://ortomg.si/prvi-brezplacni-ortodontski-posvet-na-daljavo-s-smilemate/

Ker smo samoplačniška ordinacija se trudimo, da pacienti pridejo na vrsto v čimkrajšem času.

Odpiralni čas

Ponedeljek

13.00 – 20.00

Torek

7.00 – 11.00

Sreda

8.00 – 12.00 & 14.00 – 20.00

Četrtek

13.00 – 20.00

Petek

8.00 – 14.00

Sobota

-

Nedelja

-

Naslov

Vaš naslov:

Tržaška cesta 22, 6230 Postojna

GPS:

45.774149, 14.2096464

Email naslov:
Spletna stran:
Pišite nam
Plan My Route

Vaše mnenje

Vaša ocena

Kvaliteta storitve
Strokovnost
Osebje
Dostopnost
Cena
Objavljanje...
Vaše mnenje je bilo uspešno poslano.
Prosim izpolnite vsa polja.
Captcha preverjanje ni bilo uspešno.
Nina August 12, 2021 3:15 pm
Kvaliteta storitve
Strokovnost
Osebje
Dostopnost
Cena

Moderna ordinacija z izjemno odzivno, prijazno in strokovno ekipo. Z rednimi kontrolami in hitrim odpravljanjem težav je bilo zdravljenje v letu in dveh mesecih končano.
Priporočam!