V letu 2018, smo praznovali 10 obletnico obstoja. Naše izkušnje in predano delo omogočajo, da v naš vsakdan sprotno uvajamo številne novosti in sledimo svetovnim trendom, tako pri zdravljenju odraslih, kot otrok. Našim pacientom želimo ponuditi le najboljše, zato se zaposleni v Ortodentu redno udeležujemo izobraževanj doma in v tujini.

Naša želja je ljudi izobraziti, da je potrebno za zobe skrbeti od mladih dni, saj je to naložba za celo življenje. Odlična ustna higiena, odpravljene ortodontske nepravilnosti s strokovnim ortodontskim zdravljenjem in preprečevanje nepravilnih orofacialnih funkcij so osnova, da kasneje ne boste potrebovali kompliciranih in dragih protetičnih in implantoloških rehabilitacij, kirurških ali parodontoloških posegov.

Usposobljeno osebje

Našim pacientom želimo ponuditi le najboljše, zato se zaposleni v Ortodentu redno udeležujemo izobraževanj doma in v tujini.

Izkušnje

Z letom 2018 smo ovekovečili 10 let delovanja. Naše izkušnje in predano delo omogočajo, da opravljamo delo tako dobro kot ga.

Moderna oprema

Naši prostori so prijetno oblikovani in opremljeni z moderno opremo, da lahko svojim pacientom ponudimo le najboljše.

Izobraževanje

Prizadevamo si izobraziti ljudi, da je potrebno za zobe skrbeti od mladih dni, saj je to naložba za celo življenje, ki se brez dvoma povrne.

Storitve

  • Odpravljanje ortodontskih nepravilnosti

Ključ do uspeha predstavlja dobra diagnostika in natančna ocena stanja, nato pa pravilno načrtovanje zdravljenja. Ortodontsko zdravljenje v Ortodentu razumemo kot partnerski odnos med pacientom in ortodontom. Naša ambulanta temelji na sodobni in čimbolj estetski ortodontiji, zato vam poleg klasičnih snemnih in nesnemnih aparatov, ponujamo možnosti zdravljenja navedene v nadaljevanju.

  • Estetski nesnemni aparat

Je klasičen ortodontski aparat, kjer so nosilci izdelani iz keramike ali kompozita, ter so zato bistveno manj vidni – zdravljenje je primerno za odrasle in mladostnike in je manj opazno.

Pri tem aparatu je potrebna odlična ustna higiena, s posebnimi ščetkami, ki vam jih predstavijo naše asistentke. Prav tako je potrebno paziti pri prehranjevanju. Vsaj na začetku odsvetujemo grizenje trde hrane, izogibajte se oreščkom in trdemu sadju; hrano režite na male koščke.

  • Incognito – lingvalna tehnika

Nosilci (bracketi), so pri tem aparatu nameščeni na jezični ploskvi zob, zato je ortodontsko zdravljenje s tem aparatom popolnoma neopazno – primerno za odrasle in starejše mladostnike. Naša ambulanta je certificiran izvajalec za Incognito zdravljenje.

Tudi pri tem aparatu je izrednega pomena odlična ustna higiena, priporočamo uporabo ustne prhe. Pacienti se, glede na to, da je aparat na notranjih zobnih ploskvah, zelo hitro privadijo in med zdravljenjem nimajo večjih težav.

  • Invisalign – nevidne opornice

Ortodontsko zdravljenje v tem primeru poteka s pomočjo menjav nevidnih opornic – zdravljenje je primerno predvsem za odrasle in tudi mladostnike in je minimalno opazno. Naša ambulanta je certificiran izvajalec za Invisalign zdravljenje.

To zdravljenje ima za pacienta številne prednosti. Ker se pri jedi opornice odstranijo, lahko pacienti jedo neobremenjeno. Ravno tako se opornice odstranijo pri umivanju zob, zato je ustna higiena preprosto takšna kot običajno. Brez dodatnih medzobnih ščetk in zamudnega čiščenja.

  • Minivijaki – skeletno sidrenje aparatov

Minivijaki predstavljajo ortodontu pomoč pri doseganju zastavljenega cilja zdravljenja. Uporabljajo se pri težjih ortodontskih nepravilnostih.

Po aplikaciji lokalnega anestetika minivijak vstavimo ročno ali strojno, poseg je neboleč in traja nekaj minutk. Zdravljenje z minivijaki izvajamo tako pri otrocih, mladostnikih, kot tudi odraslih.

Naslov

Vaš naslov:

Ljubljanska cesta 1 2310 Slovenska Bistrica

GPS:

46.3917483, 15.5730865

Email naslov:
Pišite nam
Plan My Route

Vaše mnenje

Kvaliteta storitve
Strokovnost
Osebje
Dostopnost
Cena
Objavljanje...
Vaše mnenje je bilo uspešno poslano.
Prosim izpolnite vsa polja.
Captcha preverjanje ni bilo uspešno.