O NAS

Zasebna ortopedska ambulanta prof. dr. Oskar Zupanc, pod imenom Orthocons, deluje od leta 2005. Nahajamo se na Tbilisijski ulici 89, v Ljubljani na Viču.
Opravljamo specialistične ortopedske preglede in nudimo ambulantno diagnostiko, usmerjeno zdravljenje in rehabilitacijo športnih poškodb, poškodb kosti in degenerativnih poškodb sklepov. Na podlagi kliničnega pregleda in opravljenih slikovnih preiskav (ultrazvok, RTG, MR, CT) po potrebi svetujemo in predlagamo konzervativno ali ustrezno operativno artroskopsko oziroma kirurško zdravljenje (artroskopija kolena, ramena in komolca, vstavitve endoprotez sklepov, itd.). Omogočamo in izvajamo tudi biološke metode zdravljenja degenerativnih bolezni večjih sklepov in degenerativnih okvar vezi in tetiv (zdravljenje s trombocitno plazmo, matičnimi celicami in citokini). Po potrebi usmerjamo bolnike na ustrezno fizikalno terapijo.
Posebej smo specializirani za obravnavo športnih poškodb in izvajanje artroskopske rekonstrukcije v ramenskem, kolenskem in komolčnem sklepu.

STORITVE

– specialistični ortopedski pregled in diagnostika
– obravnava športnih in kompleksnih poškodb
– izdelava izvedeniških mnenj
– infiltracijska terapija sklepov (blokada)
– punkcija sklepa
– organizacija samoplačniške operacije (po potrebi)
– zdravljenje s trombocitno plazmo
– zdravljenje z matičnimi celicami

NAROČANJE IN ČAKALNE DOBE

Naročanje poteka preko telefona oziroma elektronskega naslova ali preko spletne strani ambulante. Za ambulantni pregled pridete na vrsto nemudoma, čakalna doba za samoplačniško operacijo po dogovoru.

 

Odpiralni čas

Ponedeljek

-

Torek

16:00 - 20:00

Sreda

-

Četrtek

-

Petek

-

Sobota

-

Nedelja

-

Naslov

Vaš naslov:

Tbilisijska ulica 89, 1000 Ljubljana

GPS:

46.0361323, 14.4790782

Telefon:
Email naslov:
Spletna stran:
Pišite nam
Plan My Route

Vaše mnenje

Kvaliteta storitve
Strokovnost
Osebje
Dostopnost
Cena
Objavljanje...
Vaše mnenje je bilo uspešno poslano.
Prosim izpolnite vsa polja.
Captcha preverjanje ni bilo uspešno.