STORITVE

ZOBOZDRAVSTVO

Ali poskrbite dovolj za zdravje svojih zob? Redni pregledi so pomembni za zdrav in lep nasmeh. Dodatno pa estetsko zobozdravstvo obsega minimalno invazivne posege za izboljšanje izgleda in funkcije vaših zob. Z zobnimi luskami, protetiko, implantati ali beljenjem zob polepšamo vaš nasmeh.

OKULISTIČNI PREGLEDI

Ali veste, da več kot polovica ljudi potrebuje očala za boljšo ostrino vida. Oči so naš pomemben organ, zato poskrbite za redne preglede. Okulist, oftalmolog ali očesni zdravnik srbi za zdravje oči. Pri pregledih vam izmerimo dioptrijo in preverimo zdravje vaših oči. Operiramo sivo mreno, dioptrijo,…

OČESNE OPERACIJE

Operacije dioptrije in sive mrene so najpogostejši očesni posegi v naši kliniki, tudi na koncesijo. Za trajno odpravo očesne dioptrije svetujemo laserske operacije vida, pri starejših pa tudi implantacijo večžariščnih intraokularnih leč.

OPTIKA

Očala, sončna očala, korekcijska očala, kontaktne leče so pomembni za naš vsak dan. Svetujemo in izbiramo za vas. Obiščite nas v naših poslovalnicah v Novem mestu, Trebnjem in Črnomlju.

Očesna ordinacija, optika

Turkova ulica 8
Novo mesto
Tel.: 07 393 55 55

Zobozdravstena ordinacija

Ljubljanska cesta 96
Novo mesto
Tel.: 07 393 55 53

Očesna ordinacija, optika

Gubčeva cesta 31A
Trebnje
Tel.: 07 393 55 66

Očesna ordinacija, optika

Ulica Otona Župančiča 6b
Črnomelj
Tel.: 07 306 18 55

Pišite nam
Plan My Route

Vaše mnenje

Kvaliteta storitve
Strokovnost
Osebje
Dostopnost
Cena
Objavljanje...
Vaše mnenje je bilo uspešno poslano.
Prosim izpolnite vsa polja.
Captcha preverjanje ni bilo uspešno.