O NAS

V Ordinaciji dentalne medicine imamo pred seboj nove izzive. Izpolnjevati želimo potrebe, pričakovanja in želje pacientov. Dentalna medicina temelji na sodobnih računalniških orodjih, s katerimi lahko zgodaj prepoznamo bolezenske spremembe in pacientom omogočamo ohranjati zobe in zdravje ustne votline skozi celotno življenjsko obdobje. Naš cilj je zato biti vaš partner pri ohranjanju zdravja ustne votline v vseh življenjskih obdobjih.

STORITVE

Storitev in cena:

  • Prvi pregled s posvetom, drugo mnenje – brezplačno
  • Pregled z izvidom – 50,00 €
  • Kontrolni pregled – 40,00 €
  • Ponovni pregled – brezplačno

Po opravljenem pregledu in odčitavanju rentgenskih posnetkov predlagamo načrt zdravljenja in pacienta seznanimo z oceno stroškov zdravljenja. Stroški se med zdravljenjem ne spreminjajo, razen če je bila ta možnost vnaprej predstavljena. Pri soodločanju o načinu zdravljenja želimo biti vsakemu pacientu dostopni in upoštevamo njegove potrebe, pričakovanja, želje in zmožnosti. Pred dokončno odločitvijo o vrsti in načinu zdravljenja vsakemu pacientu predstavimo še druge možne in primerljive, vendar različne načine zdravljenja. Ob upoštevanju strokovnih meril ni slabih načinov zdravljenja, obstajajo samo dobre in boljše rešitve. Pacienta vedno seznanimo še z možnostjo pridobitve drugega mnenja. Načrta in predračuna zdravljenja brez opravljenega kliničnega pregleda in odčitavanj rentgenskih preiskav ni možno strokovno in odgovorno pripraviti! Cenika iz zgoraj navedenih razlogov zato ne objavljamo v celoti!

V Ordinaciji dentalne medicine vsem pacientom, ki so opravili rentgenske preiskave (ortopan in CBCT) drugje in se odločajo o načinu zdravljenja, nudimo možnost brezplačnih posvetov za pridobitev drugega mnenja.

V skladu z Zakonom o bolnikovih pravicah imajo pacienti pravico do obveščenosti in vpogleda v cenik vseh storitev na recepciji Ordinacije dentalne medicine. Vse dodatne informacije o ceniku storitev dobite pri našem osebju.

NAROČANJE IN ČAKALNE DOBE

Naročite se lahko osebno na recepciji, preko spletne strani, po elektronski pošti ali po telefonu. Za elektronsko naročanje je potrebno izpolniti obrazec, ki ga pacient najde na naši spletni strani (zavihek – kontakt). Čakalna doba je od 7-14 dni.

Odpiralni čas

Ponedeljek

8:00 – 14:00

Torek

13:00 – 19:00

Sreda

8:00 – 14:00

Četrtek

13:00 – 19:00

Petek

8:00 – 14:00

Sobota

-

Nedelja

-

Naslov

Vaš naslov:

Peričeva 31, 1000 Ljubljana

GPS:

46.0668926, 14.5115

Pišite nam
Plan My Route

Vaše mnenje

Vaša ocena

Kvaliteta storitve
Strokovnost
Osebje
Dostopnost
Cena
Objavljanje...
Vaše mnenje je bilo uspešno poslano.
Prosim izpolnite vsa polja.
Captcha preverjanje ni bilo uspešno.
Jana November 14, 2022 6:54 pm
Kvaliteta storitve
Strokovnost
Osebje
Dostopnost
Cena

Zelo zadovoljna

Anja September 11, 2022 8:16 pm
Kvaliteta storitve
Strokovnost
Osebje
Dostopnost
Cena

Ekipa, ki ji lahko zaupaš. Zelo zadovoljna.