O NAS

Smo podjetje s tradicijo v zobozdravstvu, neprestano izpopolnjujemo naše znanje in kompetence. Medse smo vključili tudi izbrano mlado ekipo s pozitivno energijo. Zobozdravstvena dejavnost pri nas je samoplačniška, izven javne zdravstvene mreže, zato se lažje prilagodimo našim pacientom. Z zadovoljstvom skrbimo za vaše celostno zdravje. Zobozdravstvena dejavnost pri nas je samoplačniška, izven javne samoplačniška, izven javne zdravstvene mreže, zato se lažje prilagodimo našim pacientom. Z zadovoljstvom skrbimo za vaše celostno zdravje.

STORITVE

Naše storitve izvajamo v moderni stomatološki ordinaciji v Ljubljani. Uporabljamo tehnično dovršene in napredne zobozdravstvene aparature in sodobne kvlaitetne materiale. Ker ordinacija ni v mreži javne zdravstvene službe, ampak je zasebna in samoplačniška, vam naše storitve lahko prilagajamo.

Imamo sodobne materiale in aparature, bogato strokovno znanje in družinsko zobozdravstveno tradicijo zato vam, kot popolnoma samoplačniška ordinacija, lahko naše storitve prilagajamo.

Preproste storitve vam omogočamo v 24 urah.
Pri odstranjevanju amalgama (kovinske, »črne« plombe) poskrbimo za vašo varnost, kar nam zagotavljajo posebni postopki, oprema, materiali, instrumenti in veščine.
Naša posebnost je lasten zobotehnični laboratorij v isti hiši, s čimer vam omogočamo hitra popravila prelomljenih zobnih protez. Našim pacientom nudimo tudi dodatno uslugo z mobilno enoto za delo na terenu, s katero lahko enostavnejše zobozdravstvene storitve izvedemo tudi na domu, za npr. ležeče bolnike.

Sodelujemo z različnimi specialisti in ustanovami, da lahko našim pacientom ponudimo karseda popolne storitve.

  • ortodontija, zobni aparati
  • ustna in zobna kirurgija, implantati
  • parodontologija
  • zobni rentgen, radiološka ordinacija

Odpiralni čas

Ponedeljek

16.00 - 19.00

Torek

09.00 - 12.00

Sreda

09.00 - 12.00

Četrtek

16.00 - 19.00

Petek

-

Sobota

-

Nedelja

-

Odpiralni čas se nanaša na čas naročanja ne pa na dejanski odpiralni čas, ker ta precej varira in je odvisen od tedna.

Naslov

Vaš naslov:

Krmeljeva ulica 3, 1210 Ljubljana-Šentvid

GPS:

46.1028861, 14.457831

Email naslov:
Spletna stran:
Pišite nam
Plan My Route

Vaše mnenje

Kvaliteta storitve
Strokovnost
Osebje
Dostopnost
Cena
Objavljanje...
Vaše mnenje je bilo uspešno poslano.
Prosim izpolnite vsa polja.
Captcha preverjanje ni bilo uspešno.