O NAS

Ambulanta Venolek d.o.o. je samoplačniška ambulanta brez koncesije. Delamo sledeče:

Flebologija: V ambulanti za obolenja ven opravljamo klinične preglede obolelih nog. Na podlagi ultrazvočnega pregleda ožilja se odločimo za vrsto zdravljenja, ki je za posameznega bolnika najprimernejša. Obolele vene zdravimo s sklerozacijo, kompresijo ali operativno z lasersko terapijo.

Proktologija: V proktološki ambulanti pregledujemo in zdravimo bolnike z obolenji debelega črevesa in danke. Najpogostejši vzrok za obisk ambulante je krvavitev ob odvajanju blata, lahko pa tudi neredno odvajane in bolečine v danki. Pri pogovoru z bolnikom in pri pregledu je zagotovljena popolna diskretnost. Diagnostična obdelava in zdravljenje hemoroidov poteka neboleče v površinski anesteziji.

Estetska kirurgije: Izjemen napredek medicinske znanosti je omogočil, da so medicinski lepotni popravki postali manj agresivni, rezultati pa navdušujoči ob minimalnem tveganju za zaplete. Danes veliko večino postopkov pomlajevanja in sprememb oblike opravimo ambulantno, saj so postopki tako dovršeni, da bivanje v zdravstveni ustanovi ni več potrebno. Želja po privlačnosti je prirojen življenjski instinkt. Za preživetje, socialno in tudi ekonomsko potrebo je povsem normalno, da oba spola želita vzbujati pozornost in zanimanje. V preteklosti so bili ljudje, ki so se odločili za estetski kirurški poseg stigmatizirani in zasmehovani. Na srečo so ti časi minili in družba sedaj dopušča pravo lepoto tudi v drugačnosti.

Dermatologija: V dermatološki ambulanti obravnavamo bolnike s klasičnimi dermatološkimi obolenji in težavami ter vse, ki želijo osvežiti svoj videz, izboljšati kvaliteto kože ali  mladostno preoblikovati obraz. Opravljamo (preventivne) preglede pigmentnih znamenj in motečih izrastkov z dermatoskopom, jih odstranjujemo in ponujamo možnost histološke preiskave tkiva. Izvajamo kemični piling za zdravljenje aken, pobleditev lis ali glajenje plitvih gub. Odpravljamo težave s prekomernim potenjem pazduh. Kožo vlažimo, ji vračamo sijaj in napetost z mezoterapijo. Gladimo mimične, statične gube in omilimo povešenost obraza z botulinskim toksinom in polnili s hialuronsko kislino.

Urologija: Motnja erekcije ali eriktilna disfunkcija ni nevarna, a se življenje zaradi nje zelo spremeni. To ni le težava moškega, ki se z njo sooča, temveč prizadene tudi njegovo partnerko. Zaradi motnje erekcije je prizadeta samozavest moškega, moški se sooča z občutkom, da izgublja svojo moč, celo svojo pravo identiteto. Zato se zapira vase, postane nekomunikativen, razdražljiv, vzkipljiv. Zaradi tega trpi partnerka, posledično tudi družina, pogosto pa tudi širša okolica… Vendar obstajajo načini, kako si pomagati.

STORITVE

  • Diagnostika in zdravljenje krčnih žil,
  • diagnostika in zdravljenje rektuma in danke,
  • konzervativno in operativno zdravljenje estetskih motenj,
  • diagnostični in terapevtski posegi pri obolenju kože,
  • svetovanje in zdravljenje erektilne disfunkcije.

NAROČANJE IN ČAKALNE DOBE

Naročanje poteka preko telefonske tajnice na tf. št.: (03) 544 14 51, čakalnih dob ni.

Odpiralni čas

Ponedeljek

15:00 do 19:00 flebološka in proktološka ambulanta

Torek

-

Sreda

od 15:00 do 19:00 dermatološka ambulanta

Četrtek

od 15:00 do 19:00 ambulanta za estetsko kirurgijo

Petek

od 15:00 do 19:00 ambulanta za erektilno disfunkcijo

Sobota

-

Nedelja

-

Naslov

Vaš naslov:

Ljubljanska cesta 3a, 3000 Celje

Telefon:
Email naslov:
Spletna stran:
Pišite nam
Plan My Route

Vaše mnenje

Kvaliteta storitve
Strokovnost
Osebje
Dostopnost
Cena
Objavljanje...
Vaše mnenje je bilo uspešno poslano.
Prosim izpolnite vsa polja.
Captcha preverjanje ni bilo uspešno.