STORITVE

PREVENTIVNI POSEGI
• Fluoriranje je postopek, s katerim preprečimo površinsko občutljivost zobne sklenine in dolgoročno zmanjšamo pojavljanje zobne gnilobe.

• Čiščenje zobnega kamna priporočamo najmanj enkrat na leto, s čimer se izognemo najprej manjšim vnetjem, pozneje pa tudi večjim težavam z dlesni, kar lahko povzroči izpadanje zob.

KONSERVATIVA (plombe)
• Kompozitne zalivke nadomeščajo amalgamske, ki vsebujejo snovi, škodljive zdravju. Z uporabo visokokakovostnih kompozitov zagotavljajo visoko estetiko in ustrezno obnovo poškodovanih zobnih kron.

• Zdravljenje zobnih korenin je postopek, s katerim pozdravimo vnetje v zobni pulpi. Tako se izognemo nepotrebnemu puljenju zob in ohranimo popolno zobovje.

FIKSNA ZOBNA PROTETIKA (keramične prevleke)
• Zobne prevleke izdelamo, kadar je zob preveč poškodovan, da bi ga lahko popravili z zalivko. Tako poskrbimo za estetski videz (predvsem sprednjih zob). Izdelamo jih iz različnih materialov, od tega sta odvisni njihova estetika in seveda tudi cena.

• Mostičke izdelamo, kadar v ustih manjka več posameznih zob. Takrat se zobje nagnejo v vrzel, izraščajo se nasprotni zobje, pa tudi prenos žvečnih sil ni enakomeren.

• Protetične nadomestke, kot sta inlay-i, onlay-i, izdelajo v zobnem laboratoriju iz keramike, nadomeščajo pa zobne zalivke, izdelane v ordinaciji.

• Snemalno zobno protetiko izdelamo, kadar so v ustih ostali le še posamezni zobje ali pa zobje zaradi parodontalne bolezni niso sposobni nositi mostičkov.

• Delna proteza z ulito bazo je lahko popolnoma estetska, če nadomestimo klasično obliko z ankerji – nevidno vgrajeni vezni elementi.

• Kirurški in parodontološki posegi, ki so z uporabo sodobnega radiolaserja minimalno invazivni, celjenje pa je zelo pospešeno.

ESTETIKA (keramične fasete)
Estetika postaja čedalje pomembnejša, še posebno kadar gre za vaš nasmeh in zdravje vaših zob. V naši ordinaciji vam z ustreznimi postopki in storitvami povrnemo želeni videz in funkcijo.

Včasih je mogoče že z manjšimi postopki, kot so npr. beljenje zob, zamenjava zalivk, poliranje in izboljšanje barvnih odtenkov, doseči lepši videz vaših zob.

Če si želite več in tudi več pričakujete, vam lahko z individualnim posvetom in poglobljeno študijsko analizo modelov predlagamo večje posege:

zamenjava zalivk s keramičnimi inlaji in onlaji,
izdelava keramičnih faset na sprednjih zobeh,
izdelava brezkovinskih keramičnih prevlek,
izdelava keramičnih mostičkov na cirkonsko ogrodje,
izdelava belih cirkonskih koreninskih zatičkov,
korekcije dlesninih robov ob prevlekah,
nadomeščanje manjkajočih zob z estetskimi rešitvami na implantatih.

SNEMNA PROTETIKA (proteze)
Če vam vaše stanje zob ne dopušča rešitve z mostički (zob je premalo, manjkajo vam zadnji zobje ali so zobje že rahlo majavi), ne obupajte.

Vsak zob je dragocen in se ga splača ohraniti. Imamo bogate izkušnje z estetskimi rešitvami kombinacije fiksne in snemne protetike.

Na koncu zdravljenja boste zadovoljni z lepim videzom in tudi s povrnjeno funkcijo vaših zob.

 

Odpiralni čas

Ponedeljek

po dogovoru

Torek

9.00–14.00

Sreda

9.00–14.00

Četrtek

14.00–19.00

Petek

9.00–14.00

Sobota

-

Nedelja

-

Naslov

Vaš naslov:

Mirje 27 1000 Ljubljana

GPS:

46.0456691, 14.4974357

Email naslov:
Spletna stran:
Pišite nam
Plan My Route

Vaše mnenje

Kvaliteta storitve
Strokovnost
Osebje
Dostopnost
Cena
Objavljanje...
Vaše mnenje je bilo uspešno poslano.
Prosim izpolnite vsa polja.
Captcha preverjanje ni bilo uspešno.