O NAS

Tukaj smo za vse tiste, ki si želijo sprememb in si upajo tvegati v tej smeri, da nekaj storijo. Pomagajmo svojemu telesu, da pospeši samozdravljenje, kadar to potrebuje. Obravnava je celostno naravnana, tako s fizičnega, kot psihičnega ter duhovnega nivoja in vse na enem mestu. V Zavodu Balance nudimo:

Psihoterapija:

  • za posameznike, ki se znajdejo v stiski, ujetosti in nemoči, ki jih prinašajo izzivi življenja. S podporo psihoterapije spodbujamo spremembe na področju čustvovanja, mišljenja in posledično vedenja. Z ozaveščanjem prispevamo h kakovosti življenja posameznika. Podpiramo osebno rast in krepimo duševno zdravje.
  • Za pare/zakonce v obliki partnerske terapije. Nudimo podporo in jih usmerjamo v pri razreševanju stisk, ki izhajajo iz partnerskega odnosa. Na takšen način spodbudimo procesiranje posameznikovega doživljanja v partnerstvu, prispevamo k ozaveščanju dogodkov ter povezovanje preteklosti s sedanjostjo. Med dvema se ponovno začne vzpostavljati varen in ljubeč Pare opremimo z veščinami in orodji za razreševanje stisk, ki nastanejo kot posledica konfliktov, odtujenosti in nefunkcionalnih vzorcev iz primarnih družin.
  • Za družine v obliki družinske psihoterapije; kadar se družina srečuje s temami na področju starševstva in vzgoje. Spodbujamo in krepimo notranje vire moči, ki so še kako pomembni pri vlogi starša. Nudimo podporo in pomoč pri vprašanjih, kako biti dober starš, kako razumeti sebe v odnosu do svojih otrok, tudi kadar se pojavijo konflikti v družini ali pa se srečujejo z različnimi pastmi odraščanja (samopoškodovanje, razne odvisnosti, medvrstniško nasilje…).

Bownova terapija:

  • Alternativna oblika zdravljenja, kjer z nežnim manualnim pristopom spodbudimo samozdravljenje telesa. Z njo zmanjšamo in/ali odstranimo akutne ali kronične bolečine. Ponovno se vzpostavi ravnovesje mišičnega, nevrološkega, hormonalnega, limfatičnega, emocionalnega in energijskega sistema (odstranijo se mišično-vezivno-skeletne težave). Zmanjšajo se bolečine v sklepih, hrbtenici, bolečine zaradi skolioze, išiasa, pomaga pri zdravljenju migren, alergij, ginekoloških težav in drugo.

Izobraževanja in delavnice zoper izgorelost na delovnem mestu v podjetjih:

Gre za preventivno usmerjene ukrepe na področju ozaveščanja in prepoznavanja prvih znakov kroničnega stresa ter simptomov procesa izgorelosti. Posredujemo vrsto znanj in zaposlene opremimo s strategijami in veščinami o medosebnimi profesionalnimi odnosi (asertivna tehnika, kako ravnati z zahtevnimi sodelavci). Poudarek je na izkustvenem učenju na primerih iz delovnega okolja. Podjetjem pomagamo k večji produktivnosti zaposlenih, saj s temi ukrepi zaščitimo zaposlene pred nevarnostim, ki oslabijo duševno zdravje. Da je obravnava celostna nudimo psihosocialno podporo zaposlenih in možnostjo vključitve v podporno skupino.

STORITVE

  • Psihoterapija (individualna, partnerska in družinska psihoterapija)
  • Izobraževanje in delavnice na temo spoprijamanje s stresom in preprečevanje izgorelosti pri delu
  • Bownova terapija

NAROČANJE IN ČAKALNE DOBE

NAROČANJE: Vse naše storitve naročite preko kontaktnega obrazca: https://zavodbalance.si/kontakt/ ali pišite na naslov: info@zavodbalance.si ter preko tel.št.; 030/608-997

ČAKALNE DOBE: – Psihoterapija: do enega tedna

– Bownova terapija: do enega tedna

– Izobraževanje in delavnice: do 14 dni

Naslov

Vaš naslov:

Lava 42, 3000 Celje

GPS:

46.2380786, 15.2531707

Telefon:
Email naslov:
Spletna stran:
Pišite nam
Plan My Route

Vaše mnenje

Kvaliteta storitve
Strokovnost
Osebje
Dostopnost
Cena
Objavljanje...
Vaše mnenje je bilo uspešno poslano.
Prosim izpolnite vsa polja.
Captcha preverjanje ni bilo uspešno.