Smo specialistična ambulanta za ginekologijo in porodništvo in ambulanta za medicinsko hipnozo, v kateri dela več zdravnikov specialistov in terapevtov medicinske hipnoze.

Opravljamo ginekološko svetovanje, preglede in ginekološke ultrazvočne (UZ) preiskave. Posebno skrb in pozornost namenjamo ženskam z menopavzalnimi težavami.

Z velikim veseljem se posvečamo nosečnicam, ki jim nudimo UZ preiskave vključno z meritvijo nuhalne svetline (NS) in 3D/4D UZ na enem najsodobnejših UZ aparatov. Uvedli smo tudi najsodobnejši in najzaneslivejši presejalni test za odkrivanje kromosomskih napak ploda (NIFTY test).

Pacientke in pacienti lahko v naši ambulanti z magnetoterapijo učinkovito odpravijo težave z uhajanjem urina in blata, ki jo lahko po potrebi nadgradimo še z radiofrekvenčno terapijo. Magnetoterapijo mišic medeničnega dna toplo priporočamo tudi vsem mamicam po porodu.

hipnozo pomagamo ženskam in moškim z najrazličnejšimi težavami, posebno skrb pa namenjamo nosečnicam, ki se v sproščenem stanju razbremenijo tesnobe in strahov in tako omogočijo otroku miren in pravilen razvoj ter nežen porod in poporodno obdobje z dojenjem. Kot izjemno koristna in učinkovita se je hipnoza prilagojena starosti in v rokah izkušene terapevtke medicinske hipnoze izkazala tudi pri otrocih.

Odpiralni čas

Ponedeljek

-

Torek

Koncesijska ambulanta 8:00-14:15

Sreda

Koncesijska ambulanta 16:00-19:30

Četrtek

Koncesijska ambulanta 8:00-14:30

Petek

-

Sobota

-

Nedelja

-

Ordinacijski čas četrtek: 14:30-20:00 petek: 8:00-20:00 in po dogovoru

Naslov

Vaš naslov:

Ulica Bratov Babnik 10, 1000 Ljubljana

GPS:

46.076812312515, 14.466385191521

Email naslov:
Pišite nam
Plan My Route

Vaše mnenje

Kvaliteta storitve
Strokovnost
Osebje
Dostopnost
Cena
Objavljanje...
Vaše mnenje je bilo uspešno poslano.
Prosim izpolnite vsa polja.
Captcha preverjanje ni bilo uspešno.