O NAS

Srečujemo čedalje več pacientov, ki so zaradi prevelikega strahu pred zobozdravnikom odlašali s pregledi in redno oskrbo svojih zob. Ekipa Modrega zoba si za vsakega posameznika vzame dovolj časa. ter se potrudi zagotoviti sproščujoče vzdušje. Našo vizijo gradimo na filozofiji, da nudimo oskrbo in rešitve, ko bi si jih želeli zase, posebej pa smo specializirani za ljudi, ki čutijo velik strah ali sram pred zobozdravnikom. Že ob vstopu v našo čakalnico boste spoznali, da smo drugačni. Občutili boste našo toplino, energijo in pozitivo. Svoje delo opravljamo s strastjo in veseljem ter z željo, da bi bili pacienti zadovoljni.

STORITVE

V ordinacijah Modri zob vam nudimo storitve s področja preventivnega zobozdravstva, splošnega zobozdravstva, implantologije, endodontije oralne kirurgije, estetskega zobozdravstva ter otroškega zobozdravstva.

NAROČANJE IN ČAKALNE DOBE

Opišite nam svoje želje ali težave v kontaktni obrazec, katerega najdete na naši spletni strani ali osebno preko telefona. Želeni termin vam v najkrajšem možnem času sporočimo preko e-maila ali telefona (v roku 1-2 tedna za redne termine, za urgence isti ali naslednji dan).

Nahajamo se v poslovni stavbi na Ukmarjevi 6, za E.Leclercom, Vhod A1 v 1. nadstropju. Brezplačno parkirišče je zagotovljeno pred ordinacijo ter v parkirni hiši zraven naše zgradbe. Do ordinacije lahko pridete tudi z avtobusnima linijama LPP številka 27 in 3. Ekipa Modrega zoba združuje zobozdravnike z izrednim čutom za sočloveka, estetiko, kvaliteto in vzpostavitev osebnega odnosa z vsakim pacientom. Za paciente skrbi tim zobozdravnikov ter specialistov za različna področja zobozdravstva (ortodontija, parodontologija, implantologija, estetsko zobozdravstvo , otroško zobozdravstvo, endodontija…

Odpiralni čas

Ponedeljek

7:00 - 19:00

Torek

7:00 - 19:00

Sreda

7:00 - 19:00

Četrtek

7:00 - 19:00

Petek

7:00 – 14:00

Sobota

zaprto

Nedelja

zaprto

Naslov

Vaš naslov:

Ukmarjeva ulica 6, 1000 Ljubljana

GPS:

46.021431879904, 14.539380750926

Telefon:
Email naslov:
Spletna stran:
Pišite nam
Plan My Route

Vaše mnenje

Kvaliteta storitve
Strokovnost
Osebje
Dostopnost
Cena
Objavljanje...
Vaše mnenje je bilo uspešno poslano.
Prosim izpolnite vsa polja.
Captcha preverjanje ni bilo uspešno.