O NAS

Zobozdravstveni center Tredent je nov zobozdravstveni center z izkušeno ekipo. Center sta ustanovila Jure Gačnik in Teja Gačnik leta 2018, terapevtsko ekipo pa dopolnjujeta še Blaž Pirc in Tom Kobe.  Smo povsem samoplačniška ordinacija, saj želimo pacientom nameniti več časa, s tem pa tudi boljšo zobozdravstveno in socialno izkušnjo. Naš cilj je ohranjati zdravo ustno votlino naših pacientov in pri nadomeščanju izgubljenih zob dosegati čimtrajnejše in kakovostne rešitve.

STORITVE

PREVENTIVNO ZOBOZDRAVSTVO

Cilj vsakega posameznika bi moral biti, da ohrani lastne zobe do smrti. Da bi to dosegli so nujno potrebni preventivni ukrepi in pregledi. Pri pregledih lahko ugotovimo potrebe po konzervativnem reševanju zobovja ali potrebe po higienski fazi in tako v zgodnji fazi preprečimo nadaljni razvoj patologije – kariesa ali parodontalne bolezni. Pod preventivne ukrepe štejemo tudi odstranjevanje trdih in mehkih zobnih oblog – higienska faza ter poduk o pravilni ustni higieni.

KONZERVATIVNO ESTETSKO ZOBOZDRAVSTVO

Sem spadajo postopki ohranjanja zobovja – zdravljenje koreninskih kanalov, izdelava zalivk, prevlek, mostičev, inlayev, onlayev, estetske luske ipd. Vse storitve izvajamo z izjemno natančnostjo, pod povečevalnimi lupami ali mikroskopom. Na večino konzervativnih storitev dajemo garancijo.

ZOBNI VSADKI ALI IMPLANTATI

Včasih za zob ni rešitve ali pa je že izgubljen. Izgubljeni zob lahko nadomestimo z implantatom, ki je lahko iz cirkona ali titana.  Implantati, ki jih uporabljamo pri nas so znamke Straumann in Z-systems. Obe znamki sta švicarski z dolgoletno tradicijo in vrhunsko kvaliteto. Ne vstavljamo poceni implantatov, saj ne želimo komplikacij.

Za vstavitev zobnega vsadka je potrebna kost. Včasih je na voljo ni dovolj in jo moramo pridobiti z dodatnimi kirurškimi posegi, ki jih pri nas izvaja izkušen specialist oralne kirurgije.

ORALNA KIRURGIJA

Izvajamo tudi oralno-kirurške posege – odstranitev modrostnih zob, komplicirane ekstrakcije zob, apikotomije in druge mehko/trdotkivne posege v lokalni anesteziji.

OTROŠKO ZOBOZDRAVSTVO

Prve izkušnje z zobozdravnikom so izjemno pomembne, saj ustvarijo prvi vtis in sooblikujejo odnos do ustnega zdravja in zobozdravnika v življenju. Izredno pomembno je, da se otrok počuti na stolu kar se da sproščeno, da ga ne silimo in če se le da, da so posegi brez bolečin. Marsikdo misli, da mlečni zobje pa niso pomembni, saj tako ali tako izpadejo in jih nadomestijo stalni zobje. Že dolgo je znano, da temu ni tako, saj se odnos do ustne higiene oblikuje v otroštvu. Poleg tega mlečni zobje držijo prostor za stalne in njihova prezgodnja izguba vodi do ortodontskih nepravilnosti. Ena od stvari, za katere nam bo otrok kasneje hvaležen so zagotovo zdravi zobje in prijetna izkušnja z zobozdravnikom.  Pri nas se z otroškim zobozdravstvom ukvarja dr. Teja Gačnik, ki ima izreden občutek in potrpljenje za delo z otroci.

NAROČANJE IN ČAKALNE DOBE

Odpiralni čas

Ponedeljek

7:00 - 20:30

Torek

7:00 - 20:30

Sreda

7:00 - 20:30

Četrtek

7:00 - 20:30

Petek

7:00 - 20:30

Sobota

-

Nedelja

-

Možna izbira popoldanskega ali dopoldanskega termina

Naslov

Vaš naslov:

Gubčeva cesta 27, Trebnje

GPS:

45.9083564, 15.0111136

Telefon:
Email naslov:
Spletna stran:
Pišite nam
Plan My Route

Vaše mnenje

Kvaliteta storitve
Strokovnost
Osebje
Dostopnost
Cena
Objavljanje...
Vaše mnenje je bilo uspešno poslano.
Prosim izpolnite vsa polja.
Captcha preverjanje ni bilo uspešno.