O NAS

Zobozdravstvo Koželj je zasebna zobozdravstvena ordinacija brez koncesije.

STORITVE

Sprejemamo tudi otroke, vse od dojenčkov naprej, kjer preverimo pravilen razvoj ustne votline ter Vas naučimo skrbi za ustno zdravje vašega otroka. Naše delo je brezbolečinsko, z otroci pa tudi kanček humorja in superjunakov pripomore k boljši izkušnji pri zobozdravniku.

Odraslo zobozdravstvo: nimamo čakalnih dob, bolečine in manjkajoče sprednje zobe rešimo takoj, sicer pa skupaj z vami po kliničnem pregledu in pregledu rentgenskih slik naredimo načrt. Obravnave so brezbolečinske, vaše zdravstveno stanje vam pojasnimo na razumljiv način, pravtako potek zdravljenj in obravnav. Pokrivamo estetsko zobozdravstvo, zobne proteze, delne zobne proteze, implantate, proteze na implantatih, mostičke na implantatih, all-on-4, kombinirane individualne rešitve nadomeščanja zob, spremembe griza, spremembe estetskega izgleda, beljenja zob, zalivke, paradontalno zdravljenje in obnovo mehkih tkiv in dlesni, škrtanja, stiskanja in pretirane obrabe zob. Rešujemo tudi glavobole zaradi napačnega griza ter druge posledice napačnega griza. K pacientu pristopimo glede na želje in potrebe ter se prilagodimo glede hitrosti in pogostnosti obravnav.

NAROČANJE IN ČAKALNE DOBE

Preko telefona, emaila, ali spletne strani: http://zobozdravnik-kozelj.si/

Odpiralni čas

Ponedeljek

12:00 – 20:00

Torek

12:00 – 20:00

Sreda

12:00 – 20:00

Četrtek

9:00 – 12:00

Petek

-

Sobota

-

Nedelja

-

Naročanje: Pon – Pet: 9:00 – 18:00 Urnik prilagajamo potrebam pacientov. Za termin se je potrebno naročiti osebno v ordinaciji, po telefonu ali po elektronski pošti.

Naslov

Vaš naslov:

Zadobrovška 18 a Ljubljana – Polje

GPS:

46.057195, 14.5840194

Telefon:
Email naslov:
Pišite nam
Plan My Route

Vaše mnenje

Kvaliteta storitve
Strokovnost
Osebje
Dostopnost
Cena
Objavljanje...
Vaše mnenje je bilo uspešno poslano.
Prosim izpolnite vsa polja.
Captcha preverjanje ni bilo uspešno.