Začetki portala

Začetki portala
Blog

Portal NajZdravnik je slovenski portal za iskanje zasebnih zdravnikov, zobozdravnikov in zdravnikov s koncesijo. Zaradi predolgih čakalnih vrst se veliko Slovencev in Slovenk odloči za izbiro zasebnega zdravnika, saj čakalne dobe tako postanejo krajše, ali pa jih sploh ni. Marsikdaj naletimo na dilemo, katerega zasebnega zdravnika izbrati. Pogosto povprašamo znance in prijatelje, a od vsakega dobimo različno mnenje in premalo informacij, ki bi nas zares prepričale. Ker smo se tudi mi soočali s podobnim problemom, smo ustvarili portal NajZdravnik, ki ponuja vse informacije o ordinacijah na enem mestu.

Prednosti portala

Prednosti portala NajZdravnik so številne. Na portalu so pregledno zbrane vse informacije o slovenskih zasebnih ordinacijah in ordinacijah s koncesijo. Dodana vrednost je interaktiven zemljevid, kjer med drugim lahko ponudnike zdravstvenih storitev iščete v svoji neposredni bližini. Kvaliteto opravljenih zdravstvenih storitev lahko na portalu ocenite in komentirate ter s tem pripomorete k lažjim odločitvam ostalih iskalcev storitev zasebnega zdravstva. S hitrejšo izbiro kvalitetne zdravstvene storitve prihranite svoj dragocen čas in denar, saj imate možnost izbirati preverjene in visoko ocenjene ponudnike zdravstvenih storitev.

V čem se razlikujemo od ostalih

Smo prvi slovenski zdravstveni portal, ki ponuja vse potrebne informacije o zasebnih ordinacijah po Sloveniji. Strnjeni opisi, ogled lokacije, možnost neposrednega kontaktiranja ordinacije preko portala, ocenjevanje kvalitete zdravstvenih storitev in številne druge funkcije naredijo portal NajZdravnik koristno orodje, ki bo v pomoč številnim iskalcem zdravstvenih storitev. Smo prvi, ki poleg informacij o ordinacijah prikazujemo še njihove slike.

Vizija in poslanstvo

Portal deluje transparentno in v celoti upošteva vse Pogoje poslovanja. Na tej točki naj omenimo, da medicina nikoli ni cenena ali poceni, poleg tega ni natančna znanost, saj na izhod zdravljenja vpliva mnogo dejavnikov. Predstave in razumevanje pacientov se včasih ne skladajo s pričakovanimi rezultati, zato se že danes prevečkrat pojavljajo nepreverjeni in neprimerni zapisi, ki ne odsevajo dejanskega stanja. Prosimo, da se vzdržite neprimernih in žaljivih komentarjev.

Kdo smo?

Portal sva med obdobjem korona virusa ustvarila študenta medicine. Zahvaljujeva se vsem zasebnim ordinacijam, ki so bile pripravljene objaviti svoje podatke na portalu NajZdravnik. Ker je razvoj portala šele v povojih, sva z veseljem pripravljena objaviti še ostale zdravstvene ordinacije v Sloveniji. Če ste lastnik ordinacije in bi želeli objavo, izpolnite kontaktni obrazec in brezplačno vaju bova umestila v seznam.

Možnost oglaševanja

Vsi, ki bi želeli podpreti razvoj portala, vam ponudimo možnost vzajemnega sodelovanja. O možnostih oglaševanja si preberite TUKAJ.

HVALA.