Začetki portala

Začetki portala
Zdravje

Portal NajZdravnik je slovenski portal za iskanje zasebnih zdravnikov, zobozdravnikov in zdravnikov s koncesijo. Zaradi predolgih čakalnih vrst se veliko Slovencev in Slovenk odloči za izbiro zasebnega zdravnika, saj čakalne dobe tako postanejo krajše, ali pa jih sploh ni. Marsikdaj naletimo na dilemo, katerega zasebnega zdravnika izbrati. Pogosto povprašamo znance in prijatelje, a od vsakega dobimo različno mnenje in premalo informacij, ki bi nas zares prepričale. Ker smo se tudi mi soočali s podobnim problemom, smo ustvarili portal NajZdravnik, ki ponuja vse informacije o ordinacijah na enem mestu.

Prednosti portala

Prednosti portala NajZdravnik so številne. Na portalu so pregledno zbrane vse informacije o slovenskih zasebnih ordinacijah in ordinacijah s koncesijo. Dodana vrednost je interaktiven zemljevid, kjer med drugim lahko ponudnike zdravstvenih storitev iščete v svoji neposredni bližini. Kvaliteto opravljenih zdravstvenih storitev lahko na portalu ocenite in komentirate ter s tem pripomorete k lažjim odločitvam ostalih iskalcev storitev zasebnega zdravstva. S hitrejšo izbiro kvalitetne zdravstvene storitve prihranite svoj dragocen čas in denar, saj imate možnost izbirati preverjene in visoko ocenjene ponudnike zdravstvenih storitev.

V čem se razlikujemo od ostalih

Smo prvi slovenski zdravstveni portal, ki ponuja vse potrebne informacije o zasebnih ordinacijah po Sloveniji. Strnjeni opisi, ogled lokacije, možnost neposrednega kontaktiranja ordinacije preko portala, ocenjevanje kvalitete zdravstvenih storitev in številne druge funkcije naredijo portal NajZdravnik koristno orodje, ki bo v pomoč številnim iskalcem zdravstvenih storitev. Smo prvi, ki poleg informacij o ordinacijah prikazujemo še njihove slike.

Vizija in poslanstvo

Portal deluje transparentno in v celoti upošteva vse Pogoje poslovanja. Na tej točki naj omenimo, da medicina nikoli ni cenena ali poceni, poleg tega ni natančna znanost, saj na izhod zdravljenja vpliva mnogo dejavnikov. Predstave in razumevanje pacientov se včasih ne skladajo s pričakovanimi rezultati, zato se že danes prevečkrat pojavljajo nepreverjeni in neprimerni zapisi, ki ne odsevajo dejanskega stanja. Prosimo, da se vzdržite neprimernih in žaljivih komentarjev.

Možnost oglaševanja

Vsi, ki bi želeli podpreti razvoj portala, vam ponudimo možnost vzajemnega sodelovanja. O možnostih oglaševanja si preberite TUKAJ.

Portal Najzdravnik.net in spletna trgovina Najzdravnik.com

V začetku leta 2022 smo objavili spletni portal Najzdravnik.net, kjer so zbrani vsi zdravniki in zobozdravniki v Sloveniji. Obiskovalci portala lahko oddajo mnenja in ocenijo zdravstvene storitve.

Vzporedno z bliskovitim napredkom medicine se razvija tudi medicinska tehnologija, ki postaja pomemben dejavnik pri izboljšanju kvalitete življenja bolnikov. V mesecu novembru 2021 smo se tako odločili ustvariti spletno trgovino z medicinskimi pripomočki in izdelki za zdrav način življenja – Najzdravnik.com. Naše poslanstvo je Slovencem ponuditi inovativne in visokokakovostne medicinske pripomočke po dostopnih cenah. Stopiti želimo izven povprečja obstoječih medicinskih pripomočkov na slovenskem trgu in Slovencem predstaviti nove tehnike in pristope k zdravljenju bolezni ter zdravemu načinu življenja. Večji poudarek bomo namenili izdelkom za zdravljenje kroničnih bolezni in lajšanje njihovih zapletov.

spletni trgovini Najzdravnik lahko najdete preizkušene medicinske pripomočke, ki sledijo smernicam evropske direktive. Večletne klinične raziskave, obetavni rezultati zdravljenja in visoki standardi kakovosti so vodila, po katerih izbiramo medicinske pripomočke in jih predstavimo v spletni trgovini. Pri tem pa ne pozabimo na cenovno dostopnost, saj nas spremlja naš uradni slogan: »Zdravje ljudem!«.